Skip to content

Vi udfører også special opgaver

Bestil tid online allerede idag!

Specialopgaver
indenfor flere områder

Lastbiler:
Vi forstår, at lastbiler udsættes for ekstreme vejrforhold og vejsnavs. Vores vask- og rengøringsmetoder fjerner skidt og beskytter din lastbil mod korrosion og rust.

Fly:
Fly kræver særlig omhu og ekspertise. Vi tilbyder grundig udvendig rengøring og beskyttelse for at opretholde flyets aerodynamik og sikkerhed.

Både:
Bådeudsættes for både fersk- og saltvandsmiljøer, der kan beskadige overfladerne. Vores bådrensning og voksbehandling sikrer, at din båd forbliver i topform.

Autocampere:
Autocampere kombinerer køretøjets og hjemmets krav. Vi rengør både eksteriør og interiør for at give dig en behagelig campingoplevelse.

Andre ting vi Laver

Alt i Én
Rengøring og vask

 

  1. Allsidighed: Vi specialiserer os ikke kun i én type køretøj; vi er eksperter i at håndtere alle typer. Fra motorcykler til lastbiler, fra personbiler til autocampere, fra både til fly – vi har den nødvendige viden og erfaring til at rengøre og vedligeholde dem alle.

  2. Professionelle Teknikker: Vores team er uddannet til at bruge de nyeste teknikker og udstyr for at sikre, at dit køretøj eller udstyr bliver behandlet med omhu og ekspertise.

  3. Skræddersyede Løsninger: Hver opgave er unik, og vi tilpasser vores tilgang til dine specifikke behov. Uanset om det er en engangsrengøring eller en løbende vedligeholdelsesaftale, kan vi levere en skræddersyet løsning.

  4. Beskyttelse og Vedligeholdelse: Udover rengøring tilbyder vi beskyttelses- og vedligeholdelsesløsninger, der forlænger levetiden og opretholder værdien af dit køretøj eller udstyr.