Skip to content

Keramisk Coating af biler og andre køretøjer

Vi tilbyder keramisk coating til alle typer køretøjer, både nye som gamle. 

Bestil tid allerede i dag!

Med keramisk coating finder du næste generation af beskyttelse til din bil. Disse Coatings findes til forskellige industrier, da målet herfor er at forlænge levetiden på enhver overflade som behandles. Og det er lige meget om det er en skibscontainer, et fly eller en bil.

Keramisk Coating af biler og andre køretøjer

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses keramisk coating til at beskytte din bil mod elementerne og holde den ser fantastisk ud i årevis fremover. Vores team af eksperter er stolte af at tilbyde en bilcoating, der opfylder dine behov og forventninger til fulde.

Vores keramiske coatingprodukter er af højeste kvalitet og giver en langvarig beskyttelse, der overstiger selv de mest krævende forventninger. Vi bruger kun de bedste materialer og den nyeste teknologi for at sikre, at din bil får den bedst mulige behandling.

 

Hvad er keramisk coating, og hvorfor er det så vigtigt for din bil?

Keramisk coating af en bil er en avanceret teknologi, der skaber en beskyttende barriere på din bils overflade. Denne usynlige belægning af keramik forsegler lakken og beskytter den mod ridser, UV-stråler, forurening og andre skadelige elementer, der kan forårsage skader over tid. Resultatet? En dyb, glansfuld finish, der forbliver smuk og skinnende i årevis.

Uanset om du ønsker at bevare din bils værdi, beskytte den mod skader eller bare ønsker at få den til at skinne som ny, så er vores keramiske coating det perfekte valg. Med vores ekspertise og passion for biler kan du stole på, at din bil er i de bedste hænder.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores keramiske coatingtjenester og hvordan vi kan hjælpe med at beskytte og forbedre din bils udseende. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og give din bil den opmærksomhed, den fortjener!

Andre ting vi Laver

NASIOL Coating

Hos KL Biler & Klargøring er vi certificeret coating installatør. Hvilket betyder at vi har gennemført en speciel coating “uddannelse”. Hvad betyder det for jer som kunde? Det betyder, at vi kan tilbyde coating af biler med et certifikat, som gør, at hvis I skulle være uheldige at få en skade på jeres bil, så dækker forsikringen også coatingen, når der kan fremvises et certifikat på behandlingen. 

En keramisk coating af bilen er reelt set en ultra tynd film, der påføres lakken, som efter påføring bliver ekstrem hård, glat, kemiresistent og vandafvisende. Herudover giver en coating lakken en utroligt flot glans. Coating har til opgave at beskytte lakken mod det miljø som din bil befinder sig i. Dvs. alle former for nedfald, skidt og snavs, fulgelort, flyverust, tjære, salt osv.
Det skal dog siges at Coatingen IKKE er ridseresistent, men har sværere ved blive ridset end den traditionelle klarlak.

Hvad koster det at få en coating af sin bil?

Så skal du have den mest hårdføre overfladebehandling af din lak? Så skal du vælge en keramisk coating af din bil. Læs mere om de forskellige muligheder for coating af bilen her.

NASIOL XR03 9H

Nasiol XR03 - Den Ultimative Keramiske Belægning til Din Bil

Nasiol XR03 er den førende løsning inden for keramisk belægning, designet til at give langvarig holdbarhed og enestående glans til din bil. Med sin avancerede nanoteknologi danner XR03 et stærkt, beskyttende lag, der effektivt modstår ridser, UV-stråler og andre miljømæssige påvirkninger.

Hvorfor vælge Nasiol XR03 til din bil?

  • Overlegen Beskyttelse mod Ridser: Danner et usynligt skjold, der beskytter mod ridser og småskader med en hårdhed på 9H.
  • Forbedret Holdbarhed: Giver en langvarig beskyttelse, der holder din bils lak som ny i op til 3 år.
  • Enkel Anvendelse: Kræver ingen specielle værktøjer; kan nemt påføres med en mikrofiberklud.
  • Fleksibel Anvendelse: Ideel til alle typer biloverflader, uanset farve og type.
  • Spejlblank Glans: Efterlader en spejlblank finish, der fremhæver bilens naturlige skønhed.
  • Høj Temperaturbestandighed: Coatingen kan modstå temperaturer op til 750°C, hvilket sikrer, at lakken er beskyttet selv under ekstreme forhold.
  • pH-Resistens: Tåler pH-værdier fra 1 til 12, hvilket beskytter lakken mod skader fra både sure og basiske stoffer.
  • UV-Beskyttelse: Forhindrer gulning og misfarvning forårsaget af solens skadelige UV-stråler.
  • Superhydrofobiske Egenskaber: Vand og snavs preller nemt af, hvilket gør rengøring af bilen lettere og mere effektivt.
  • Miljøvenlig Formulering: Indeholder ingen skadelige kemikalier, hvilket gør det sikkert for både brugeren og miljøet.

Med Nasiol XR03 får du ikke kun en enestående beskyttelse, men også en smuk, spejlblank finish, der holder din bil strålende og beskyttet i lang tid. Vælg Nasiol XR03 for at sikre den bedste pleje og beskyttelse af din bils lak.

NASIOL ZR53 10H

NASIOL ZR53

Med sin 10H Coating hårdhed danner Nasiol ZR53 keramisk coating et glat og forstærkende coating lag, der beskytter mod ridser og skader forårsaget af mudder, is, sne, skadelige solstråler og andre naturlige elementer.

Hvorfor vælge NASIOL ZR53 Keramisk Coating ?

  • Testet og certificeret for 10H hårdhed.

  • Forsikrings Godkendt

  • Forbedret holdbarhed til 5+ år med vedligeholdelse.

  • Krystalklar glans (CGR) med en distinkt silkeagtig følelse.

Giv din bil den ultimative beskyttelse og en fantastisk glans med Nasiol ZR53 – det ideelle valg for langvarig skønhed og robust beskyttelse.

NASIOL NL272 10H

Nasiol NL272 keramisk Coating giver et glat og hårdt coatinglag på overfladen, der beskytter mod ridser, ophobning af snavs og støv samt pletter forårsaget af miljøpåvirkninger som fugleklatter.

Nasiol NL 272, med sin ultrahøje glansfinish, forynger bilens oprindelige farve og sikrer et attraktivt udseende. Nasiol NL272 leverer langvarige og uovertrufne superhydrofobiske egenskaber sammen med en spejlblank glans, der genopretter malingen og vækker farven til live.

Hvorfor vælge NL272 keramisk belægning?

  • Højdefineret glans (HDR)
  • Langvarig 10H ridsemodstand
  • Ekstrem holdbarhed med beskyttelse i op til 7 år
  • Forsikrings godkendt

Giv din bil den ultimative beskyttelse og et spejlblankt udseende med Nasiol NL272 – det bedste valg for varig skønhed og beskyttelse.

NASIOL Glass Coating

Nasiol GlasShield er en ultra-højvandafvisende formel fremstillet til at etablere sikker kørsel og klar synlighed med mindre afhængighed af vinduesviskere. Det er en kraftfuld vandafvisende løsning designet præcist til beskyttelse af bilens forrude og glasdele. Sikkerhed og synlighed er afgørende under regnfulde og snefulde vejrforhold.

Når Nasiol GlasShield kommer i kontakt med glasoverfladen, vil den flydende formel binde sig og sprede sig for at afvise vand og omdanne dråber til små perler, hvilket gør brugen af vinduesviskere til en sjældent forekommende begivenhed.

HVORFOR NASIOL GLASSHIELD?

Hele års beskyttelse egnet til alle geografiske steder.
Beskytter alderen på forruden og viskerne.
Forsinker dannelse af is.
Forbedrer synligheden for forruden, sideruderne og bagruden.
Op til 80.000 viskerblade eller op til 2 år.
Anvendelig til alle typer af bilglas.

NASIOL Fælg Coating

Nasiol Fælgcoating - Den Ultimative Beskyttelse til Dine Fælge

Nasiol Fælgcoating er den førende løsning inden for fælgcoating, designet til at give langvarig beskyttelse og enestående glans til dine fælge. Med sin avancerede nanoteknologi danner Fælgcoating et stærkt, beskyttende lag, der effektivt modstår bremsestøv, korrosion og andre miljømæssige påvirkninger.

Hvorfor vælge Nasiol Fælgcoating til dine fælge?

  • Overlegen Beskyttelse mod Bremsestøv: Danner et usynligt skjold, der gør det let at fjerne bremsestøv og snavs.
  • Forbedret Holdbarhed: Giver en langvarig beskyttelse, der holder dine fælge som nye i op til 1 år.
  • Enkel Anvendelse: Kræver ingen specielle værktøjer; kan nemt påføres med en mikrofiberklud.
  • Fleksibel Anvendelse: Ideel til alle typer fælge, uanset om de er lavet af aluminium, stål eller legeringer.
  • Spejlblank Glans: Efterlader en spejlblank finish, der fremhæver fælgens naturlige skønhed.
  • Høj Temperaturbestandighed: Coatingen kan modstå temperaturer op til 800°C, hvilket sikrer, at fælgene er beskyttede selv under ekstreme forhold.
  • pH-Resistens: Tåler pH-værdier fra 1 til 12, hvilket beskytter fælgene mod skader fra både sure og basiske stoffer.
  • Miljøvenlig Formulering: Indeholder ingen skadelige kemikalier, hvilket gør det sikkert for både brugeren og miljøet.

Med Nasiol Fælgcoating får du ikke kun en enestående beskyttelse, men også en smuk, spejlblank finish, der holder dine fælge strålende og beskyttede i lang tid. Vælg Nasiol Fælgcoating for at sikre den bedste pleje og beskyttelse af dine værdifulde fælge.

NASIOL PPF Coating

Nasiol PPFCoat - Den Ultimative Beskyttelse til Din Lakbeskyttelsesfilm

Nasiol PPFCoat er den førende løsning inden for beskyttelse af lakbeskyttelsesfilm (Paint Protection Film), designet til at give langvarig holdbarhed og enestående glans. Med sin avancerede nanoteknologi danner PPFCoat et stærkt, beskyttende lag, der effektivt modstår ridser, UV-stråler og andre miljømæssige påvirkninger.

Hvorfor vælge Nasiol PPFCoat til din lakbeskyttelsesfilm?

  • Overlegen Beskyttelse mod Ridser: Danner et usynligt skjold, der beskytter mod ridser og småskader.
  • Forbedret Holdbarhed: Giver en langvarig beskyttelse, der holder din lakbeskyttelsesfilm som ny i op til 2 år.
  • Enkel Anvendelse: Kræver ingen specielle værktøjer; kan nemt påføres med en mikrofiberklud.
  • Fleksibel Anvendelse: Ideel til alle typer lakbeskyttelsesfilm, uanset mærke og type.
  • Spejlblank Glans: Efterlader en spejlblank finish, der fremhæver bilens naturlige skønhed.
  • Høj Temperaturbestandighed: Coatingen kan modstå temperaturer op til 150°C, hvilket sikrer, at filmen er beskyttet selv under ekstreme forhold.
  • pH-Resistens: Tåler pH-værdier fra 1 til 12, hvilket beskytter filmen mod skader fra både sure og basiske stoffer.
  • UV-Beskyttelse: Forhindrer gulning og misfarvning forårsaget af solens skadelige UV-stråler.
  • Miljøvenlig Formulering: Indeholder ingen skadelige kemikalier, hvilket gør det sikkert for både brugeren og miljøet.

Med Nasiol PPFCoat får du ikke kun en enestående beskyttelse, men også en smuk, spejlblank finish, der holder din lakbeskyttelsesfilm strålende og beskyttet i lang tid. Vælg Nasiol PPFCoat for at sikre den bedste pleje og beskyttelse af din bils lakbeskyttelsesfilm.