Skip to content

klargøring af biler i Vejle, Horsens og omegn

Det kan ikke undgås, at din bil får lidt brugsspor henad vejen. I den forbindelse kan det være nødvendigt med en bilklargøring af den ene eller den anden art. Vi tilbyder både udvendig og indvendig rensning af din bil – og vi anvender selvfølgelig kun de bedste bilplejemaskiner-og produkter i forbindelse med klargøring af din bil.

3 gode grunde til at
bestille en bilklargøring

Der er flere rigtig gode grunde til, at du bør investere i en bilklargøring. Det danske klima kan være en ubarmhjertig synder, når det kommer til slid på din bil. Dette gælder især vejret, men også de midler vi bruger til at bekæmpe det. Vi giver dig her 3 gode grunde til at bestille en rensning af din bil:

  • Du forlænger din bils levetid – Med en grundig klargøring af din bil har du mulighed for at komme diverse skidt og snavs til livs. Formår du ikke at holde støv, skidt og snavs nede, vil dette i værste tilfælde påvirke din bils overordnede helbred i den forkerte retning.
  • Ydeevnen forbedres – Har du en meget beskidt bil, kan der bogstaveligt talt være snak om grus i maskineriet. Det er hverken godt for udseende eller bilens præstation. Skidt og snavs kan sætte sig mange forskellige steder i bilen og forhindrer bilen i at præstere på sit højeste niveau.
  • Den fremstår ny – Der er ikke noget, der slår duften af ny bil. Det skulle da lige være en friskpoleret lak. Du kan få begge dele, hvis du investerer i en klargøring af din bil.

Hvad enten det er pga., at bilen skal gøres forårsklar efter en hård vinter med salt og sjap, at den skal sælges i den nærmeste fremtid eller at den blot skal have en kærlig hånd, er det altid en god idé at tage sig godt af sin bil.

Andre ting vi Laver

Klargøring af din bil
– det får du

Afhængigt af, i hvilken stand din bil er, kan du have brug for én eller flere typer af rengøring. Med vores udvendige klargøring af din bil får du alt fra grundig håndvask til insektrensning af frontrude og sidespejle og ikke mindst dækshine. Den indvendige klargøring tæller bl.a. støvsugning, dampvask af måtter og pudsning af ruder samt spejle.

Udover en decideret rengøring, tilbyder vi også både polering og coating i forbindelse med klargøring af din bil. Ved poleringen får du vask, pudsning, lakforsegling og selvfølgelig polering, mens du ved en coating får vask, rens af lakken på din bil og polering. 

Udover de basale ting i hver ”klargøringspakke”, er der mulighed for tilkøb af forskellige services.